maanantai 19. kesäkuuta 2023

Pasi Hiisiölle voitto HSL:n kesäturnauksen C-sarjassa

Pasi (edessä oik.)
Arkistokuva KäpSK:n kaamosajan kerhoillasta

 Helsingin Shakkiliiton perinteinen kesäturnaus kokosi   huippukesäisenä viikonloppuna ennätysmäisen 56   pelaajan joukon Elo- ja Selopinnojen ajantasaisuutta tarkistamaan Shakkiareenalle Pitäjänmäelle.

 A-ryhmä oli varsin tasokas: mukana mm. hienolla  kehityskaarella etenevät maajoukkueidemme ankkurit-  vastikään avioituneet Anastasia ja Toivo Keinänen,  joille Areena on tuttu ja menestystäyteinen interiööri jo  urien alkutaipaleelta. Myös kaksikon välissä vertailulla  toiseksi sijoittuneen HSK:n huippulöydön Marco  Cattaneon otteet enteilevät lisää menestyksekkäitä  shakkivuosia.

 A-ryhmän tulokset:

 https://chess-results.com/tnr782328.aspx?lan=18&art=4

 Videoita/Toivo Pudas: 

 https://www.youtube.com/playlist?   list=PL4nPsPFIYnm0k8JUhv6pdq0mUJTvbH7O4


 B-ryhmässä nähtiin roppakaupalla kovia ja tasaisia   kamppailuja. Vielä nuorten kirjoissa siirtelevät Jesse   Sissala (TammerSh) ja Elias Saarinen (KarjUra) sekä   SSL:n hallituksessakin naisnäkökulmaa ja -energiaa   edustava Heini Rinne (HSC) ansaitsivat stipendit.

B-ryhmän tulokset:

https://chess-results.com/tnr782327.aspx?lan=18&art=4


C-ryhmässä KäpSK:n aktiivisimpiin turnauspelaajiin jo pitkään lukeutunut kokenut Pasi Hiisiö puristi vaihteeksi esiin osaamisensa ylempää sektoria. Ryhmän vertailuvoiton varmisti viimeisen kierroksen tasapeli ennen myös 3 pinnaan päätynyttä Pekka Lempeää (NurmSK) ja Rauno Juutista (VihdSK). Nuori Neo Toppinen pelasi ensimmäiset ratingpelinsä ja napsi sunnuntaina 2 tasapeliä. Siitä on hyvä jatkaa.

C-ryhmän tulokset: https://chess-results.com/tnr782325.aspx?lan=18&art=4


Toimitsijoiden näkökulmasta taas 1 mukava turnaus: pelaajien tekemisiin ei tarvinnut puuttua millään tavoin. Negatiivisena asiana mainittakoon, että ennakkoon ilmoittautuneista osallistujista lähes 10 jäi lopulta saapumatta vaivautumatta asiasta mitään ilmoittamaan. Seurauksena ryhmäjaon pikainen uudelleenhahmotus ym. säätöä ja 1. kierroksen alun lievä viivästyminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti