Starttirankingin 7. Eetu valloitti ykköspöydän ja otti SM-hopeaa!
Valokuva Shakkiareenalta 4/2015/ Toivo Pudas
Nuorten SM-kilpailut päättyivät sunnuntaina Jyväskylässä.
KäpSK:sta oli kaksi pelaajaa sekä sarjassa U 10 että U 12.
Jännittävimmät momentumit katsojille tarjoili lahjakas ja jo aikuisiakin pelottomasti haastava Eetu Ahola, joka pelasi viimeisellä kierroksella peräti mestaruudesta.
Hopeamitali ansaittiin tuloksella 5½/ 7.
Kisa oli kova- tappioitta pelannut Paavo Puttonen sijoittui viidenneksi kolme voittoa ja neljä remissiä pelanneena. Mestaruuden voitti ensimmäisen kierroksen tappion jälkeen loput kuusi peliään voittanut David Papuc.
Sarjassa U 12 pelasivat Otot Ahola ja Ruokamo kaksi pinnaa mieheen. Hyviä pelejä ja rutiinia tuli.

Tulokset, nuorten SM, U 10

Tulokset, U 12

Lasse Lindqvist voitti Harri Hurmeen 70-vuotisjuhlaturnauksen B-ryhmän maksimilla 5/5

Viikonloppuna pelattiin myös Shakkiareenalla. Shakin moniottelija FM Harri Hurme täytti pyöreitä vuosia ja tapausta juhlittiin- tottakai - SSK:n turnauksen merkeissä. Paikalla oli 36 pelaajaa.
A- ryhmässä neljään pisteeseen päätyivät FM Pekka Köykkä ja Tapani Viljava. Päivänsankari aloitti vahvasti kolmella voitolla, mutta taipui em. kisan kärkikaksikolle päätyen kuudenneksi.

Päivänsankari (vas.) onniteltavana...
ja mielipuuhassaan. Myös KäpSK onnittelee!
Valokuvat: Toivo Pudas

Tulokset, A-ryhmä

Vas. B-ryhmän tuloksella 5/5 voittanut Lasse.
Valokuva: Pekka Pietinen

Kilpailun toiseen ryhmään osallistui 3 käpyläläistä. Lasse Lindqvist jatkaa kovassa nousukierteessä: viisi voittoa buustaa SELO-mittariin nostetta lähes 80 pinnaa, joten Onnittelut SM-hopeamitalistin lisäksi uudelle 1. luokan pelaajalle ovat paikallaan!